0%

Δημιούργησε περιεχόμενο για την επιχείρησή σου μέσα σε λίγα λεπτά!

Γράψε ένα νέο άρθρο στο blog σου σε 3 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού και άσε την τεχνητή νοημοσύνη του Jarvis να κάνει τα υπόλοιπα.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να γράψεις ένα άρθρο;

Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου προσπαθώντας να γράψεις το τέλειο κείμενο. Ο Jarvis είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που γράφει μόνο του, ότι του ζητήσεις. Είναι ο τέλειος βοηθός για κάθε copywriter, blogger, διαχειριστή websites & eshops ή οποιονδήποτε που δημιουργεί περιεχόμενό.

Γράψε μέσα σε δευτερόλεπτα

Βελτίωσε τις διαφημίσεις σου

Απεριόριστα στυλ γραψίματος

Σε τι μπορεί να σε βοηθήσει ο Jarvis

Είτε πρόκειται για τη συγγραφή κειμένων για το blog σου, την περιγραφή προϊόντων για ένα eshop, τη δημιουργία διαφημίσεων ή ακόμα και για έναν απλό brainstorming – ο Jarvis μπορεί να τα κάνει όλα αυτά για εσάς με ένα μόνο κλικ με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τα 3 Bonus που σου δίνω Δωρεάν

1ο Bonus

Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε άφοβα τον Jarvis, σας δίνω δώρο 10Κ λέξεις ώστε να ξεκινήσετε!

2ο Bonus

Βιντεάκια με λεπτομερείς οδηγίες για το πως να ρυθμίσετε τον Jarvis να γράφει Ελληνικά και επεξήγηση των modules (στα Ελληνικά)

3ο Bonus

Μία εκπαίδευση για το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Jarvis και να κερδίζεις 100€ ανά ημέρα, με ελάχιστες ώρες δουλειάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς κάνω εγγραφή;

Απλά πάτησε το link που σου δίνω από κάτω και θα μεταφερθείς στην σελίδα του Jarvis. Κάνε άμεσα την εγγραφή σου Δωρεάν, ώστε να λάβεις τα Bonus που σου δίνω.

Πώς παίρνω τα Bonus

Το πρώτο bonus το παίρνεις άμεσα με την εγγραφή σου. Μόλις εγγραφείς θα λάβεις πληροφορίες για τα άλλα δύο στο email σου.

Τι αλλάζει αν εγγραφώ από το link αυτό;

Αυτό το link σου δίνει πρόσβαση στα 3 bonus. Ταυτόχρονα, αν επιλέξεις να αγοράσεις το Jarvis (ξεκινάει από 25€/μήνα), μπορεί να λάβουμε μία μικρή προμήθεια, χωρίς εσύ να επιβαρυνθείς παραπάνω στην τιμή που θα πληρώνεις.

Γράψε σαν επαγγελματίας

Πάρε δώρο 10.000 λέξεις για να δοκιμάσεις μόνος σου την αποτελεσματικότητα του Jarvis.