Συνδεθείτε Εδώ... LOG IN

Υπηρεσίες που προσφέρουμε στη Social Active

Στρατηγική

Δημιουργούμε την στρατηγική επικοινωνίας και το μηνιαίο πλάνο ενεργειών, με βάση τις ανάγκες σας.
i

Περιεχόμενο

Σχεδιάζουμε περιεχόμενο αποκλειστικά για εσάς. Φωτογραφίες, κείμενα, #hashtags και shortlinks.

Δημοσίευση

Προγραμματίζουμε και δημοσιεύουμε τις αναρτήσεις σας online, με βάση το μηνιαίο πλάνο σας.

Στρατηγική

Δημιουργούμε την στρατηγική επικοινωνίας και το μηνιαίο πλάνο ενεργειών, με βάση τις ανάγκες σας.

Περιεχόμενο

Σχεδιάζουμε περιεχόμενο αποκλειστικά για εσάς. Φωτογραφίες, κείμενα, #hashtags και shortlinks.

Δημοσίευση

Προγραμματίζουμε και δημοσιεύουμε τις αναρτήσεις σας online, με βάση το μηνιαίο πλάνο σας.

Μοναδικό περιεχόμενο

Μοναδικό Περιεχόμενο

Κάθε post είναι μοναδικό, όπως και εσείς! Χρησιμοποιoύμε εικόνες, κείμενα και γραφικά ειδικά διαμορφωμένα, σύμφωνα με το brand σας.

Μοναδικό περιεχόμενο
online social media platform

Online Πλατφόρμα

Απλή διαδικασία προγραμματισμού, έγκρισης, και διαχείρισης του περιεχομένου σας, μέσα από την πρωτοποριακή online πλατφόρμα μας.

Μια ομάδα ειδικών

Μία ομάδα ειδικών, για εσάς

Κάθε post ετοιμάζεται από Designer, Copywriter και Marketer, ενώ ο Project Manager δίνει την τελική έγκριση, πριν σας στείλουμε τα posts για έγκριση.

Μια ομάδα ειδικών
ταχύτητα εξυπηρέτησης

Ταχύτητα Εξυπηρέτησης

Μέσα σε μία εβδομάδα από την έναρξη της συνεργασίας μας, λαμβάνετε τα post του μηνιαίου πλάνου σας για έγκριση! Άμεσα, γρήγορα και σωστά.

Χωρίς την Συμμετοχή σας!

Αν δεν έχετε χρόνο να συμμετάσχετε στην διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου, η ομάδα μας αναλαμβάνει να τα ετοιμάσει για εσάς. Εσείς απλά εγκρίνετε!

Χωρίς την Συμμετοχή σας
4 Social Media Networks

4 Social Media Networks

Δημιουργούμε ξεχωριστό περιεχόμενο για τα πιο δημοφιλή και σημαντικά Social Media κανάλια: Facebook, Twitter, Linkedin και Instagram!

Άδεια Χρήσης

Το περιεχόμενο που δημιουργούμε, συνοδεύεται από όλες τις νόμιμες άδειες χρήσης και δικαιώματα για τις φωτογραφίες, τα κείμενα και τα γραφικά.

Άδεια Χρήσης
Χωρίς Δεσμεύσεις

Χωρίς Δεσμεύσεις

Η συνεργασία μας ανανεώνεται κάθε μήνα. Μπορείτε να αλλάξετε πακέτο συνεργασίας ή να διακόψετε την συνδρομή σας, όποτε το επιθυμείτε.

30-Day-Guarantee

Επιστροφή Χρημάτων

Δοκιμάστε άφοβα τις υπηρεσίες μας για 30 μέρες. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων!

30-Day-Guarantee

Είπαν για εμάς…

Από τον πρώτο μήνα λειτουργίας μας, εμπιστευτήκαμε την SocialActive για την δημιουργία περιεχομένου στις Social Media σελίδες μας! Καταλάβανε άμεσα τις ανάγκες μου και μέσα σε λίγες μέρες είχαμε τα πρώτα μας posts! Εξαιρετικό αποτέλεσμα δουλειάς, συνέπεια στους χρόνους, χωρίς να το πληρώνουμε ακριβά!
Θ. Βαμβακάρης

Director, Orion Smartwatches

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το post και τι περιλαμβάνει;
Ένα post σημαίνει, μία δημοσίευση. Αυτή μπορεί να είναι εικόνα, βίντεο, κινούμενη εικόνα άρθρο, event ή οτιδήποτε άλλο έχουμε συμφωνήσει σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Οι βασικές δημοσιεύσεις που δημιουργούμε αν δεν μας έχετε δώσει συγκεκριμένο υλικό, περιλαμβάνουν κείμενο και εικόνα με γραφικό σχεδιασμό, #hashtag καθώς και προγραμματισμό της ανάρτησής σας στην πλατφόρμα μας και δημοσίευση στην σελίδα σας, μετά την έγκρισή σας.
Ποια είναι η διαδικασία έγκρισης των posts;
Μόλις η δημιουργία περιεχομένου ολοκληρωθεί, ανάλογα το πακέτο σας είτε θα λάβετε τα Posts σας σε μορφή PDF για έγκριση είτε θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail, μέσα στο οποίο θα υπάρχει ένα link, που θα σας οδηγεί στην πλατφόρμα μας για να δείτε και να εγκρίνετε τα post σας.
Πόσες αλλαγές μπορώ να κάνω στις προτεινόμενες αναρτήσεις;
Σε κάθε post που θα σας αποστέλλεται για έγκριση μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή. Επομένως προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι ως προς το τι είναι αυτό που ζητάτε ως αποτέλεσμα. Αν η αλλαγή που ζητηθεί γίνει και μετά υπάρξει ανάγκη πρόσθετων αλλαγών, τότε αυτό θα χρεώνεται ως νέο post.
Πώς μπορώ να σας δίνω νέο υλικό ή κατευθύνσεις;
Όλες οι πληροφορίες, οι οδηγίες, και το υλικό (φωτογραφίες, άρθρα, κείμενα, video), που θα θέλετε να συμπεριλάβουμε στο πλάνο του επόμενου μήνα, θα πρέπει να το ανεβάζετε στην ενότητα “ΥΛΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ” στην Online πλατφόρμα μας. Η ενημέρωση της πλατφόρμας μας με τις οδηγίες σας για το πλάνο του επόμενου μήνα, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 7 ημέρες πριν αυτό ξεκινήσει να δημοσιεύεται, καθώς τότε ξεκινάει η δημιουργία του περιεχόμενού σας για τον επόμενο μήνα και πρέπει να έχουμε διαθέσιμη όλη την απαραίτητη πληροφορία.
Χρειάζεται να σας δώσω τους κωδικούς πρόσβασης των Social Media σελίδων μου;
Συνήθως δημιουργούμε εμείς τις σελίδες στα social media σας, αλλά σε περίπτωση που τις έχετε ήδη ενεργές τότε θα χρειαστούμε τους κωδικούς πρόσβασης για τα instagram & twitter. Στις σελίδες του facebook και Linkedin, μπορείτε να μας δώσετε πρόσβαση διαχειριστή.

Pin It on Pinterest

Share This