0%
Home / Υπηρεσίες / Διαχείριση Διαφημίσεων

Πέτυχε τους επιχειρηματικούς σου στόχους, γρήγορα.

Με την επαγγελματική διαχείριση των διαφημίσεων σου, επενδύεις έξυπνα τον χρόνο και τα χρήματά σου και μεγαλώνεις γρήγορα την επιχείρησή σου.
Το βλέπουμε στους πελάτες μας ξανά και ξανά!

Ανέβα Επίπεδο Γρήγορα.

Ανάπτυξε την Επιχείρησή σου.

Αύξησε τα Κέρδη σου

με 24/7 εισροή πελατών.

Κέρδισε Νέους Πελάτες

με λιγότερα χρήματα.

Το Fb και η Google κερδίζουν και εσύ δεν βλέπεις αποτελέσματα.

Η διαχείριση των διαφημίσεων σε αυτές τις πλατφόρμες φαίνεται εύκολη, αλλά τελικά ξοδεύεις περισσότερα απ’όσα κερδίζεις.

Από την άλλη, αν τις σταματήσεις σου κοστίζει περισσότερο. Όπως είπε και ο Ford,
“σταματώντας τις διαφημίσεις για να γλυτώσεις χρήματα είναι σαν να σταματάς το ρολόι σου για να γλυτώσεις χρόνο”.

Νιώθεις ότι χάνεις χρόνο, χρήμα και κυρίως την υπομονή σου.
Μην απογοητεύεσαι. Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι.

Xρειάζεσαι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία και στρατηγική για να φέρεις αποτελέσματα.

Νιώθουμε την επιχείρησή σου σαν δική μας.

10Κ leads

10Κ leads

Δημιουργήσαμε πάνω από 10.000 leads για τους πελάτες μας.

€5Μ Revenue

€5Μ Revenue

Πάνω από 5.000.000€ revenue σε πωλήσεις eshops.

10 Χρόνια

10 Χρόνια

Συνέπειας, ήθους και αξιοπιστίας.

Awards

Awards

Best SEO Campaign
Best PPC International Campaign (link)

01

Διαχείριση διαφημίσεων Google ads & facebook ads

Γιατί τα χρειάζεστε και τα δύο

Το Facebook και η Google είναι δύο από τα πιο δημοφιλή διαφημιστικά δίκτυα σήμερα. Και για καλό λόγο – και τα δύο μπορούν να φέρουν απίστευτα αποτελέσματα σε μια επιχείρηση.

Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι πρέπει να επιλέξουν μόνο το ένα ή το άλλο. Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Στην πραγματικότητα, όταν συνδυάζεις τα πλεονεκτήματά τους και αξιοποιείς το κάθε δίκτυο με τα δυνατά του σημεία, μπορείς να δεις τα μέγιστα αποτελέσματα από τη διαδικτυακή διαφήμιση.

Το 2020 αναλάβαμε την διαχείριση διαφημίσεων της Lavaart Cοsmetics που έκανε καμπάνιες μόνο στο Facebook. Όταν προσθέσαμε Google ads, σε συνδιασμό με το optimisation στις διαφημίσεις του facebook, καταφέραμε να μειώσουμε το κόστος απόκτησης νέου πελάτη (CPA) κατά 70% και να αυξήσουμε τα κέρδη του πελάτη κατά 300%. (Δες το Case Study εδώ…)

Αν το budget δεν σου επιτρέπει να ξεκινήσεις και με τα δύο, τουλάχιστον ξεκίνα με αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Διαφορές Google Ads & facebok ads

Τόσο οι διαφημίσεις της Google, όσο και το facebook έχουν αρκετές διαφορές αλλά και ομοιότητες ως προς τις επιλογές στόχευσης της κάθε πλατφόρμας.

Και οι 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Awareness Campaigns, για Lead Generation, για να φέρουν πωλήσεις και για Remarketing.

Παρ’ολα αυτά, ανάλογα την περίπτωση θα βλέπαμε διαφορετική μέθοδο στόχευσης, διαφορετικές καμπάνιες και διαφορετικά budget για τις πλατφόρμες.

Για παράδειγμα, ένα eShop που πουλάει προϊόντα που δικαιολογούν την αυθόρμητη αγορά χωρίς μεγάλη σκέψη θα είχε καλύτερα αποτελέσματα με 70% budget στο facebook/Instagram και 30% στο δίκτυο της Google.

Αντίστοιχα, μία high margin επιχείρηση που εστιάζει στα Leads (όπως γιατρός με χειρουργεία/αισθητικές επεμβάσεις) θα έβλεπε καλύτερα αποτελέσματα με το αντίστροφο budget. 60-70% budget στις διαφημίσεις της Google και 30-40% σε Facebook – Instagram ads.

Υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις ως προς την βέλτιστη στρατηγική για τη διαχείριση διαφημίσεων. Για να μάθεις τι ταιριάζει καλύτερα στην δική σου επιχείρηση, κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας ώστε να σε καθοδηγήσουμε.

Πόσο χρόνο θέλουν για να αποδώσουν οι διαφημίσεις;

Αρχικά εξαρτάται από τον κλάδο και το budget και στη συνέχεια από μία σειρά άλλων παραγόντων όπως η εποχικότητα, το target audience, οι υποδομές σου κλπ.

Αν μιλάμε για το δίκτυο αναζήτησης της Google, μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα και από αύριο το πρωί να χτυπάει το τηλέφωνό σου!

Οι διαφημίσεις Google με καμπάνιες Search είναι λίγο πιο γρήγορες επειδή οι άνθρωποι αναζητούν ενεργά αυτό που πουλάς ή προσφέρεις.

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να δείξουν αποτελέσματα, επειδή πρέπει πρώτα να κερδίσεις την προσοχή του κοινού σου.

Ωστόσο, και τα δύο δίκτυα μπορούν να παράγουν απίστευτα αποτελέσματα αν τους δοθεί αρκετός χρόνος – εξαρτάται απλώς από τους επιχειρηματικούς σου στόχους και πόση υπομονή διαθέτεις.

Τι απόδοση θα έχουν οι διαφημίσεις;

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις με πολλές διαφορετικές απαντήσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η απόδοση μπορεί να είναι από 0 ROAS μέχρι 30 (ναι, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 30 ROAS είναι εφικτό).

Μηδέν (0) γιατί πολλοί όταν ξεκινάνε απλά χάνουν τα χρήματά τους και τα παρατάνε, χωρίς να έχουν δει αποτέλεσμα.

Πρακτικά λοιπόν υπάρχουν στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι το Brake Even Point που εστιάζουμε στο να είναι profitable οι διαφημίσεις, για να ξεφύγουμε από το μηδέν.

Στην συνέχεια μήνα-μήνα αυξάνουμε το ROAS με βάση τα Data που συλλέγουμε. Το πόσο γρήγορα θα αποδώσει η διαχείριση διαφημίσεων, εξαρτάται άμεσα από το πόσο χρόνο έχουμε για να φέρουμε αποτελέσματα και τι κεφάλαιο μπορούμε να διαθέσουμε ώστε να εξάγουμε data.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με εταιρίες οι οποίες “εγγυώνται” νούμερα, όπως πχ “Εγγυημένο x7 ROAS”, καθώς κανένας επαγγελματίας που σέβεται την δουλειά του και τους πελάτες του, δεν τάζει νούμερα στον αέρα, χωρίς να έχει δει πρώτα την απόδοση του λογαριασμού σου.

02

Γιατί να επιλέξω την SocialActive για την Διαχείριση των διαφημίσεων μου

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις την εταιρία μας!

Μπορείς να ξεκινήσεις μόνος σου και να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου στο να διαβάζεις και να κάνεις δοκιμές πάνω σε δεκάδες θεωρίες και μεθόδους που θα βρεις στο internet.

Αφού χάσεις χρόνο και χρήμα, θα βρεις κάποια στιγμή κάποια μέθοδο που ήδη δουλεύει για τον δικό σου κλάδο και την δική σου επιχείρηση.

Εμείς απλά, αυτά τα κάνουμε κάθε μέρα εδώ και 10 χρόνια!

Δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε.
Γνωρίζουμε ήδη τι δουλεύει!

Είμαστε πιστοποιημένοι Google Partners εδώ και μία δεκαετία. Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που έπιασαν τους στόχους της Google και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα στα γραφεία τους από το 2012 – High Flyers.

Έχουμε μοιραστεί τις γνώσεις μας, ως εκπαιδευτές σε εκατοντάδες συμμετέχοντες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχουμε κερδίσει διεθνή βραβεία για τα αποτελέσματα που φέραμε στους πελάτες μας – 2020 Best International PPC Campaign Award (Peak Performance, powered by Google).

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, θα μπορούσες φυσικά να απευθυνθείς σε κάποια άλλη εταιρία η οποία αναλαμβάνει επαγγελματικά τη διαχείριση διαφημίσεων σε facebook και Google ads.

Προσοχή όμως, καθώς οι περισσότεροι απευθύνονται στον άνθρωπο που τους έφτιαξε την ιστοσελίδα. Οι περισσότερες εταιρίες που κάνουν κατασκευή ιστοσελίδων, αναφέρουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες προώθησης και marketing. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

Σιγουρέψου ότι ο συνεργάτης που θα απευθυνθείς γνωρίζει καλά τι κάνει, έχει εμπειρία και έχει φέρει αποτελέσματα σε άλλους πελάτες. Αν έχει και πιστοποιήσεις facebook ads ή Google ads να σου δείξει, ακόμα καλύτερα.

Εφόσον επιλέξεις τον συνεργάτη σου για τις διαφημίσεις, δώστου χρόνο για να κάνει την δουλειά του. Αν μετά από 6 μήνες ή 1 έτος δεν είσαι ευχαριστημένος μαζί του, μπορούμε να κάνουμε ένα δωρεάν audit ώστε να αξιολογήσουμε επαγγελματικά την δουλειά που έγινε.

Αν κρίνουμε ότι το account σου θα μπορούσε να αποδίδει πολύ καλύτερα θα σου το πούμε. Το ίδιο θα κάνουμε αν ο συνεργάτης σου είναι σωστός και κρίνουμε ότι έχει κάνει καλά την δουλειά του.

Σημασία έχει στο τέλος της μέρας να αποκτήσεις συνεργάτες που νοιάζονται για το brand σου και το βοηθάνε να εξελιχθεί.

03

Υπηρεσίες Διαχείρισης διαφημίσεων

Διαχείριση Google Ads

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης των διαφημίσεων Google Ads για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες που επικεντρώνονται στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Παρέχουμε επίσης συνεχή βελτιστοποίηση και υποβολή εκθέσεων για να διασφαλίσουμε ότι οι καμπάνιες σας αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαχείριση Facebook Ads

Για να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάζουμε τις υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads, με την εξειδικευμένη διαχείριση διαφημίσεων Facebook και Instagram Ads.

Η ομάδα μας θα δημιουργήσει στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν αποτελέσματα και να οδηγούν σε μετατροπές.

Διατηρούμε επίσης τις καμπάνιες σου στην καλύτερη δυνατή απόδοση, παρέχοντας συνεχή βελτιστοποίηση, αναφορές και αναλύσεις.

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads και Facebook ads.

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ανεβάσεις τις online διαφημίσεις σου, και κατά συνέπεια την επιχείρησή σου, στο επόμενο επίπεδο!

Data Analysis, Google Analytics και Data Studio

“Η διαφήμιση χωρίς μέτρηση, είναι σαν να πυροβολείς στα τυφλά.”

Γιαυτό η ανάλυση των δεδομένων σου είναι η αφετηρία των ψηφιακών ενεργειών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων, advanced Google Analytics και Data Studio σε όλους τους πελάτες μας.

Η αποτελεσματικότητα των ενεργειών καταγράφεται σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που μπορείς να το συμβουλεύεσαι τόσο εσύ όσο και εμείς για να επιβεβαιώνουμε τα αποτελέσματα και την συνάρτηση τους με τους στόχους μας.

Η ομάδα μας θα σε βοηθήσει να παρακολουθείς την εξέλιξή του account σου, να κατανοήσεις το κοινό σου και να καθοδηγήσουμε στις κατάλληλες αλλαγές ώστε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά σου.

Call Tracking

Ειδική υπηρεσία που χρησιμοποιούμε για να μην χάνουμε ούτε ένα τηλεφώνημα, χωρίς αυτό να καταγράφεται στους στόχους και τα αποτελέσματα του μήνα.

Πρακτικά μπαίνουν εικονικοί αριθμοί στο website σας, οι οποίοι δρομολογούν όλες τις κλήσεις στα τηλέφωνά σας, αφού πρώτα τις καταγράψουν.

Μαζί με την πληροφορία της κλήσης, κρατάμε στοιχεία από ποιες καμπάνιες ήρθε το κάθε τηλεφώνημα ώστε να κάνουμε βελτιστοποίηση των διαφημίσεων google ή/και facebook.

Έτσι λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα με τα χαμένα data από τις απευθείας κλήσεις. Κλείσε ένα online δωρεάν ραντεβού μαζί μας, ώστε να δούμε ποιες λύσεις ταιριάζουν στην δική σου επιχείρηση.

04

Ποιο είναι το κόστος της διαχείρισης διαφημίσεων;

Αρχικά, έχουμε διακριτά κόστη σε 2 κατευθύνσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την αμοιβή του agency που διαχειρίζεται τις διαφημίσεις αυτές και η δεύτερη έχει να κάνει με το προς επένδυση budget που πηγαίνει στα ανάλογα μέσα (Google & Facebook).

Κόστος Διαχείρισης Διαφημίσεων

Υπάρχουν πολλές μορφές τιμολόγησης ανάλογα το business model του κάθε agency. Οι πιο συνηθισμένες μορφές είναι:

  1. Fix Fee – Η χρέωση έχει σταθερή τιμή κάθε μήνα και δεν επηρεάζεται από το budget του πελάτη προς το διαφημιστικό κανάλι.
  2. % Ad spend budget – Η χρέωση είναι ένα ποσοστό του προς επένδυση budget και κάθε μήνα μεταβάλλεται με βάση αυτό.
  3. Hybrid Fix Fee & % Budget – Ίσως το συνηθέστερο μοντέλο της Ελληνικής αγοράς, όπου υπάρχει σταθερή αμοιβή για τις βασικές εργασίες και ποσοστό από το διαφημιστικό budget.
  4. Perfomanced based / CPA – Αρκετά διαδεδομένη μέθοδος αμοιβής διαχείρισης διαφημίσεων στο εξωτερικό, όπου υπάρχει ο στόχος του CPA (Cost per acquisition) και το performance agency πληρώνεται με βάση την επίτευξη του στόχου.
  5. Partnership – Σε αυτό το μοντέλο, όλα είναι στο τραπέζι για διαπραγμάτευση. Το agency πλέον πληρώνεται με βάση τις πωλήσεις που παράγει από ένα ποσοστό των κερδών και αναλαμβάνει να κάνει ότι απαιτείται για να παράξει αποτελέσματα.

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι αμοιβών, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σου και να σε κατευθύνουμε στο ιδανικό σενάριο που χρειάζεσαι.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα παραπάνω σενάρια συνεργασίας (και τα έχουμε κάνει)!

Κόστος προς τις πλατφόρμες Google & Facebook

Οι μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες παγκοσμίως έχουν αναπτύξει τα παρακάτω μοντέλα (τα πιο συνηθισμένα) για να χρεώνουν τα accounts.

  1. CPC: Το πιο συνηθισμένο μοντέλο τιμολόγησης, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει μια καθορισμένη τιμή για κάθε κλικ στη διαφήμισή του.
  2. CPM: Κόστος ανά χίλιες εμφανίσεις, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει μια καθορισμένη τιμή για κάθε χίλιες φορές που προβάλλεται η διαφήμισή του.
  3. CPV: Κόστος ανά προβολή, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει μια καθορισμένη τιμή για κάθε προβολή βίντεο.
  4. CPA: Κόστος με βάση το αποτέλεσμα, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει με βάση τον στόχο που έχει θέσει. (πχ πωλήσεις σε eshop, leads σε υπηρεσίες)

Η ολοκληρωμένη διαχείριση διαφημίσεων συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο δικτύων, ώστε να επιτευχθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο online διαφήμισης που προσεγγίζει περισσότερους πελάτες και οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα.

Μην χάνεις άλλους πελάτες.

Ακολούθησε τα βήματα για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου:

Είπαν για εμάς.