0%
Home / Υπηρεσίες / SEO & Προώθηση ιστοσελίδων

Γίνε ο ηγέτης της αγοράς.

Με τις υπηρεσίες SEO, θέτεις γερές βάσεις και απολαμβάνεις διαχρονικά αποτελέσματα.
Κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στην Google δίνεις στην επιχείρησή σου το κύρος που της αξίζει.

Απέκτησε Status

Η αναγνωρισιμότητα προσδίδει...

Γλύτωσε Χρήματα

από τις διαφημίσεις σου.

Βγες Πρώτος.

Ξεπέρασε τον ανταγωνισμό σου.

Είναι άδικο να σε ξεπερνάνε οι υποδεέστεροι ανταγωνιστές σου.

Έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα στην δημιουργία της ιστοσελίδας σου και παρά τις προσπάθειές σου, δεν εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα.

Αν δεν είσαι στην πρώτη σελίδα της Google, δεν υπάρχεις.

Δεν φταις εσύ για αυτό. Οι περισσότερες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στο SEO και για αυτό τα αποτελέσματα είναι ανάλογα.

Ξέρουμε πόσο μπορεί να σου στοιχίσει μία λάθος συνεργασία. Έχουμε βρεθεί στη θέση σου.
Αυτό μας οδήγησε στην εξειδίκευση του SEO και κερδίσαμε διακρίσεις.

Aνέβασε την σελίδα σου στη θέση που της αξίζει.

Θέλουμε η επιχείρησή σου να βγει πρώτη.

10 Χρόνια

10 Χρόνια

Συνέπειας, ήθους και αξιοπιστίας

€150Κ Saved

€150Κ Saved

από το Google Ad Spend ενός πελάτη

€450Κ Earned

€450Κ Earned

από τα οργανικά leads του ίδιου πελάτη

01

Τι είναι το SEO;

Search Engine Optimisation: Δηλαδή όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να βοηθήσουμε την Google να καταλάβει γιατί πρέπει να ανεβάσει την δική σου ιστοσελίδα και όχι κάποιου ανταγωνιστή σου. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να είναι στο website σου (on site) ή σε άλλα websites (off site).

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Είναι το σύνολο των ενεργειών που γίνονται ώστε να κερδίσει η ιστοσελίδα σου επισκέπτες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσα από διαφημίσεις Google-facebook, είτε μέσα από Social Media Marketing, είτε μέσα από αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας, με υπηρεσίες SEO.

Γιατί χρειάζεσαι το SEO

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μία επιχείρηση πρέπει να αξιοποιήσει το SEO, με τους πιο βασικούς να είναι:

 • Αυξάνεις την αξιοπιστία σου, καθώς οι πελάτες εμπιστεύονται τα πρώτα αποτελέσματα
 • Επιτυγχάνεις μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) σε σχέση με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ.
 • Μεγιστοποιείς την επισκεψιμότητά σου.
 • Ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό.
 • Μεγαλώνεις την αναγνωρισιμότητα του brand σου
 • Δημιουργείς Μακροπρόθεσμη στρατηγική με διαχρονικά αποτελέσματα.
 • Αξιοποιείς μια στρατηγική inbound marketing.
 • Διευρύνεις το κοινό σου παγκοσμίως με 24/7 marketing

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε περισσότερες πωλήσεις/μετατροπές και αν αυτά δεν σε έπεισαν, τότε θα σου πούμε το εξής: “Αν θες να κρύψεις ένα πτώμα και να μην το βρει κανείς, κρύψτο στην 2η σελίδα της Google”. (Αστείο του κλάδου μας – Too geek for you?)

Πόσος χρόνος απαιτείται για το SEO;

Το SEO δεν παράγει αποτελέσματα εν μία νυκτί, αλλά μπορεί να είναι μια γρήγορη διαδικασία ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα του κλάδου σου. Σε γενικές γραμμές, το SEO μπορεί να χρειαστεί 3-6 μήνες για να αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και 6-12 για να ολοκληρωθεί το έργο.

Ο χρόνος που απαιτείται για να δεις αποτελέσματα εξαρτάται επίσης από το μέγεθος, τις απαιτήσεις, τον ανταγωνισμό και τις ιδιαιτερότητες του έργου σου. Εάν έχεις έναν μεγάλο website με πολλές σελίδες και λέξεις-κλειδιά, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δεις αποτελέσματα από ό,τι εάν έχεις ένα μικρό website με λιγότερες σελίδες και keywords.

Πόσο μόνιμα είναι τα αποτελέσματα του SEO;

Αρκετά μόνιμα θα λέγαμε, ή τουλάχιστον μέχρι να ενεργοποιηθεί ο ανταγωνισμός σου. Μόλις επιτύχεις κορυφαίες κατατάξεις στη Google, θα χρειαστεί πολύς κόπος για τους ανταγωνιστές σου ώστε να σε εκτοπίσουν από αυτές τις θέσεις. Και ακόμη και αν το καταφέρουν, εφόσον εφαρμόζεις σωστές πρακτικές SEO, δεν θα αργήσεις να διεκδικήσεις ξανά τη θέση σου στην κορυφή. Εξάλλου, το SEO είναι μια συνεχής διαδικασία, όχι ένα πυροτέχνημα.

Πελάτης μας στην Αυστραλία, κατέκτησε την κορυφή σε όλες τις λέξεις-κλειδιά που είχε ως στόχο και έμειναν στα πρώτα αποτέλεσμα για πάνω από 6 χρόνια.

Πόσο κοστίζει το SEO;

Οι τιμές στην Ελλάδα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 • Τον ανταγωνισμό σου
 • Το υφιστάμενο website σου
 • Τον κλάδο που βρίσκεσαι
 • Την περιοχή που βρίσκεσαι
 • Την τρέχουσα θέση σου στα αποτελέσματα
 • Τον τελικό σου στόχο, σε συνάρτηση με τον χρόνο

Σε κάθε περίπτωση, μην στέκεσαι μόνο στο ποσό, όταν κοιτάς μία προσφορά, καθώς η λάθος επιλογή συνεργάτη, μπορεί να σου κοστίσει ανεπανόρθωτα, εξαφανίζοντας την ιστοσελίδα σου από τα αποτελέσματα.

Κλείσε ένα online ραντεβού μαζί μας και ζήτα προσφορά για τις ανάγκες του project σου, εφόσον χρειάζεσαι την εξειδίκευσή μας.

02

Τι υπηρεσίες SEO παρέχουμε

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ώστε να διασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε όλο το φάσμα του SEO.

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχεις ένα πολύ γρήγορο και ευέλικτο website που αποδίδει καλά στην κατάταξη της Google.

Στην SocialActive, όχι μόνο παρέχουμε υπηρεσίες Custom Design (σχεδιασμού) και Development (ανάπτυξης) ώστε να έχεις ένα μοναδικό website που ξεχωρίζει, αλλά το βελτιστοποιούμε επίσης για ταχύτητα και απόδοση SEO.

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να φτάσει ο ιστότοπός σου στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιτύχεις αυτόν τον στόχο.

Keyword Research

Στην SocialActive, πιστεύουμε ότι η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι απαραίτητη για κάθε επιτυχημένο website.

Εντοπίζοντας τα σωστά keywords (που έχουν νόημα για την επιχείρησή σου) από την αρχή του έργου, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σου είναι προσανατολισμένη σε χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Στη συνέχεια, τις διαχωρίζουμε με βάση την πρόθεση του χρήστη και, τέλος, χωρίζουμε τον ιστότοπο στις κατάλληλες σελίδες για να “πιάσουμε” αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Χωρίς την σωστή ανάλυση και μελέτη, κινδυνεύεις να φτιάξεις μία ιστοσελίδα που θα δημιουργεί keyword cannibalization και η Google θα την τιμωρήσει στα αποτελέσματα.

Δημιουργία Content Map

Το περιεχόμενο είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κατάταξης για κάθε website.

Για να βγεις ψηλά στα αποτελέσματα της Google, η ιστοσελίδα σου πρέπει να διαθέτει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, βελτιστοποιημένο για τις λέξεις-κλειδιά που έχεις θέσει ως στόχο.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η υπηρεσία μας κατά την οποία δημιουργούμε Χάρτη Περιεχομένου (Content Map), με βάση την έρευνα λέξεων κλειδιών που έχει γίνει.

Αναλύουμε το υπάρχον περιεχόμενο σου και προσδιορίζουμε ποιες σελίδες πρέπει να διαγραφούν, να εμπλουτιστούν ή να δημιουργηθούν προκειμένου να βελτιωθεί η κατάταξη της ιστοσελίδας σου στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google.

Website Audit

Ο έλεγχος ιστοσελίδας είναι απαραίτητος για το SEO. Πρόκειται για μια υπηρεσία κατά την οποία παράγουμε μια λεπτομερή έκθεση όλων των τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να έχει η ιστοσελίδα σου. Ταυτόχρονα, σου προσφέρουμε λύσεις για τη διόρθωση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.

Το Website Audit μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να διορθώσεις τα τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας σου, ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάταξη της στη Google και σε άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Αν σκεφτείς ότι βελτιώνοντας την κατάταξη σου θα αυξήσεις τις πωλήσεις σου, τότε αυτή η υπηρεσία είναι μια επένδυση στη μελλοντική σου επιτυχία.

Technical SEO

Η τεχνική ανάλυση του SEO, εκτός από τα παραπάνω που αναφέραμε, εστιάζει σε κάποιες πτυχές της βελτιστοποίησης που είναι αρκετά περίπλοκες για να τις αναφέρουμε εδώ.

Πολλά σημεία σχετίζονται με την τεχνική υποδομή του server, γι’αυτό εμείς έχουμε επιλέξει ως στρατηγικούς συνεργάτες την mediahost, που μας παρέχει ταχύτατες υποδομές, ασφάλεια με SSL και ολοκληρωμένες λύσεις ως προς την φιλοξενία.

Σε συνδυασμό με τα custom websites που σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας, επιτυγχάνουμε >90% σε Google Pagespeed score και βαθμό Α ως αποτέλεσμα στο GT Metrix.

GT Metrix - Grade: A - 100% Perforomance and Speed for SEO

on Site SEO

Στην κατηγορία onsite SEO ανήκουν όλες οι παραπάνω υπηρεσίες. Είναι η φάση κατά την οποία εκτελούμε τις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων και δουλεύουμε μέσα στο website σου για τους πρώτους μήνες, μέχρις ότου φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η φάση, το site σου θα έχει ήδη ανέβει στις κατατάξεις, και τότε ξεκινάει η Off site φάση του SEO ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο, στα πρώτα αποτελέσματα της Google, και να μείνει εκεί.

off Site SEO

Με τον όρο off site SEO περιγράφουμε όλες τις ενέργειες που κάνουμε εκτός της ίδιας της σελίδας, για να τη βοηθήσουμε να ανέβει ακόμα περισσότερο στα αποτελέσματα. Σε αυτές τις ενέργειες, περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες:

Backlink analysis

Εδώ αναλύουμε τα Links που έρχονται προς την ιστοσελίδα σου, τα διαχωρίζουμε με βάση το προφίλ τους και την δύναμή τους. Το ίδιο κάνουμε για τους ανταγωνιστές σου και διαχωρίζουμε που υπερέχουν αυτοί και που εσύ. Με βάση τα αποτελέσματα της ανάλυσης, προχωράμε στο link building.

Link building

To link building είναι μία σειρά από τεχνικές κατά τις οποίες δυναμώνουμε την ιστοσελίδα σου με links από τρίτες πηγές. Ανέκαθεν η Google βασιζόταν στην ποσότητα και την ποιότητα των links τρίτων ιστοτόπων που κάνουν link στο site που εξετάζει.

Έτσι, καταλαβαίνει πως ένα website όπως η tesla.com έχει μεγαλύτερη αξία από άλλα websites (όπως tesla-fans.com).

Social Signals

Είναι γνωστό πλέον, πως η Google λαμβάνει υπόψη τα Social Media για να αξιολογήσει ένα website, καθώς και αυτό επηρεάζει τις κατατάξεις.

Τα shares που γίνονται στις σελίδες, καθώς και τα Likes, comments, σε συγκεκριμένου τύπου posts, μετράνε ως Social Signals τα οποία δείχνουν στην Google αν αξίζει να ανεβάσει/κατεβάσει μία σελίδα στα αποτελέσματα.

Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες social media marketing, μπορείς να ανεβάσεις τα οργανικά αποτελέσματα της σελίδας σου.

Local SEO

Το τοπικό SEO είναι μια υπηρεσία που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ορατότητά τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, στις αναζητήσεις βάσει τοποθεσίας.

Περιλαμβάνει βελτιστοποίηση της καταχώρισης της επιχείρησής σου στο Google My Business, καθώς και τροποποίηση περιεχομένου του website σου, ώστε να εμφανίζεται καλύτερα στις τοπικές αναζητήσεις.

Μπορούμε να σε βγάλουμε πρώτο στην περιοχή σου.
Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε την δική σου στρατηγική.

03

Το SEO στην Ελλάδα

Είναι εξειδίκευση

Στην Ελλάδα αν και πολλές εταιρίες ή freelancers υποστηρίζουν ότι κάνουν SEO, η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες από αυτές έχουν τις γνώσεις ή τις ικανότητες να αναλάβουν απαιτητικά project, πόσο μάλλον να φέρουν αποτελέσματα.

Επειδή ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει ή ότι φέρνει αποτελέσματα, προσπαθήστε να αξιολογήσετε την δουλειά τους και αν είναι δυνατόν να μιλήσετε και με πελάτες τους.

Στην SocialActive εξειδικευόμαστε πάνω στο SEO. Έχοντας κατακτήσει την μέγιστη διάκριση της Ελλάδος, BEST SEO Campaign στα Peak Pefrormance Awards αφήνουμε τα έργα να μιλήσουν για την δουλειά μας.

Ξεπερασμένες Πρακτικές

Η παλιά και μη αποτελεσματική πλέον λογική στην προώθηση ιστοσελίδων, που δυστυχώς συνεχίζουν και ακολουθούν κάποιες εταιρίες, βασίζεται στην στόχευση ανά keyword, αντί για τη γενικότερη αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας (website visibility).

Η Google πλέον, μπορεί να εμφανίσει εξατομικευμένα αποτελέσματα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι για το ίδιο keyword, μπορεί να εμφανίσει διαφορετικά sites σε χρήστη που το αναζητά από κινητό στην Κρήτη και άλλα σε χρήστη που το αναζητά από desktop στην Θεσσαλονίκη.

Επομένως, το να στοχεύεις μόνο στην ανάδειξη της επιχείρησής σου σε συγκεκριμένα keywords είναι λανθασμένη προσέγγιση.

Η νέα – σωστή προσέγγιση

Η βασική αρχή της νέας προσέγγισης είναι να αντιστοιχίσεις την αναζήτηση του χρήστη με αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να φέρεις την σελίδα σου στα αποτελέσματα, όταν το συγκεκριμένο keyword που στοχεύεις, ο χρήστης το ψάχνει με άλλη πρόθεση (intention).

πχ. Αν πουλάς θήκες κινητών, σε ενδιαφέρει να φέρεις την σελίδα σου στα πρώτα αποτελέσματα στην λέξη iphone 11 θήκη, και όχι στην λέξη iphone 11, καθώς στην δεύτερη περίπτωση οι χρήστες ψάχνουν χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, διαθεσιμότητα και άλλες πληροφορίες.

Επομένως, βλέποντας την μεγάλη εικόνα, στοχεύουμε στην αύξηση της συνολικής σου επισκεψιμότητας, μέσα από τα σωστά keywords που οδηγούν στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

Γράφεις μόνο για τις μηχανές ή μόνο για τους ανθρώπους;

Όταν μπαίνεις σε ένα website, βλέπεις ξεκάθαρα αν το κείμενο έχει γραφτεί για τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτό ως επισκέπτες, ή για τις μηχανές αναζήτησης που κατατάσσουν την σελίδα στα αποτελέσματα.

Είναι δύο διακριτές κατευθύνσεις, που ανάλογα ποια από τις δύο θα επιλέξεις, η άλλη πλευρά αισθάνεται αδικημένη.

Όταν γράφεις ωραίο κείμενο, με στόχο να αγγίξεις τον επισκέπτη στο συναίσθημα ή στην ανάγκη του, η Google δεν καταλαβαίνει σε τι αναφέρεσαι ξεκάθαρα και έτσι δεν βγάζει το site στα πρώτα αποτελέσματα.

Αντίθετα, όταν γράφεις τεχνικά κείμενα, με στόχο τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείς να προωθήσεις την ιστοσελίδα σου, ο επισκέπτης δεν “νιώθει” το μήνυμα και την σύνδεση με την ανάγκη του.

Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.

Μπορούμε να βοηθήσουμε την σελίδα σου γράφοντας κατάλληλα κείμενα που εξυπηρετούν και τις δύο κατευθύνσεις.

Το έχουμε ήδη πετύχει και γνωρίζουμε τον τρόπο!

Είναι φτηνότερο απ’όσο φαίνεται…

Το SEO είναι ο μόνος τρόπος προώθησης ιστοσελίδων, που συνεχίζει και σου φέρνει αποτελέσματα ακόμα και όταν το σταματήσεις.

Η επένδυση που κάνεις, μένει μέσα στην ίδια σου την επιχείρηση και όχι σε πλατφόρμες προώθησης.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα πρέπει να υπολογίσετε τα εξής μακροπρόθεσμα οφέλη:

 • Μπορείς να παραμένεις στα πρώτα αποτελέσματα χωρίς να πληρώνεις, για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και αν έχεις σταματήσεις τις ενέργειες προώθησης.
 • Εξοικονομείς άμεσα διαφημιστικό budget καθώς βελτιστοποιώντας τις σελίδες του site σου, μειώνεται το κόστος του CPC.
 • Εξοικονομείς έμμεσα χιλιάδες ευρώ διαφημιστικού budget αφού ακόμα και αν σταματήσεις εντελώς τις διαφημίσεις, η επιχείρηση σου συνεχίζει να λαμβάνει πελάτες.

Με βάση τα παραπάνω, το SEO προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) σε σχέση με άλλες στρατηγικές marketing.

Κλείσε ένα online ραντεβού μαζί μας και θα υπολογίσουμε το ROI για το δικό σου SEO project.

04

Βελτιστοποίηση - Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Βελτιστοποίηση – Προώθηση Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που συνεχώς εξελίσσεται και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανά χρήστη.

Αποτελέσματα SEO

Keyword Position Client
best ivf clinic in the world #1 dunyaivf.com
IVF Cyprus #2 dunyaivf.com
egg donation Cyprus Top 3 dunyaivf.com
Kıbrıs tüp bebek (Multilingual) Top 3 dunyaivf.com
ανακτηση δεδομενων #3 tictac.gr
επισκευη σκληρου δισκου #3 tictac.gr
διεθνεις μεταφορες #1 unit-hellas.gr
μεταφορικη πολωνια ελλαδα #1 unit-hellas.gr
τιμη αυχενικη διαφανεια #2 mygyn.gr
papp a τιμη #1 mygyn.gr
διαχειριση facebook Top 10 socialactive.gr
διαχειριση social media Top 10 socialactive.gr

Τα παραπάνω αποτελέσματα προώθησης ιστοσελίδων, αναφέρονται ενδεικτικά.

Επικοινώνησε μαζί μας να σου δείξουμε ακόμα περισσότερα case studies και να ορίσουμε το δικό σου πλάνο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Μην μένεις πίσω.

Ακολούθησε τα βήματα για να φτάσεις στην κορυφή:

Είπαν για εμάς.